龙口镇中心学校2010年学科竞赛七年级英语试题



龙口镇中心学校 2010 年学科竞赛七年级英语试题 时间: 分值: 时间:90 分钟 分值:100 分 单项选择. 一. 单项选择 (25 分)
  1.-How’s it going with you? - . A.I don’t like it B .I’m studying C. It’s windy D. Not bad
  2.―Which city does your aunt ? ― ―Beijing. A. live in B. live C. lives in D. lives
  3. Where Simon and Julie from? A. is B. are C. do D. does
  4.- do you like about France? - ―The weather. A. How B. What C. Where D. Which
  5.Our school is a bookshop. A. on the front of B. in the middle of C. behind D. on the left
  6.The hotel is two kilometers here. A. far from B. far C. away D. away from
  7. I’m talking him the English contest. A. with; about B. about, with C. with, to D. to, below
  8.The students are cleaning the classroom. are cleaning the windows, are cleaning the chairs. A. Some ., another B. Some , others C. Others , the other D. Some ,other
  9.What it is today! A. a nice weather B. nice a weather C. nice weather D. nice day
  10. Next to the hotel is a small house an interesting garden. A. of B. off C. with D. from
  11. Let me tell you how Hemingwei Hotel. A. get to B. arrive in C. to get to D. arrive at
  12.Listenme carefullyclass! A.after;in B.to;in C.to;after D.at;at
  13. -Your English is very good. -. A. You are right. B. That’s nothing. C. Thank you D. No, it’s not good
  14. My cousins finds a job a bank clerk. A. as B. be C. among D. about
  15. is your address? A.Where B.Which C.What D.How

  16.Lily likes to playguitar.Tony likes to play football. A.a;the B.the;/ C.the;a D./;/
  17.Do you like goinga walkme after supper? A.for;with B.to;with C.to;for
  18.Last year shelike maths,but now she. , A.didn’t;did B.doesn’t;does C.doesn’t;did D.didn’t;does
  19.Therea lot of people in the park yesterday. A.was B.are C.were D.is
  20.She arrived home11:00April 10th. A.at;in B.at;at C.at;on D.in;on
  21.Which one can’t you drink? A. Milk B. Rice C. Water D. Tea
  22.If two cats are in front of a cat, and two cats are behind a cat, and one cat is in the middle, how many cats there in all? There are . A. three B. four C. five D. ten
  23. They’re your desk or your bag. There are words and pictures in them. They can tell you many things you want to know. They are your good friends and teachers. What are they? A. Maps B. Boxes C. Pictures D. Books
  24.How many squares(正方形 are there in the picture? 正方形) 正方形
A. 8 B. 10 C. 14 D. 12
  25.Its first letter(字母 is in“book” but not in “look”. Its second is in “ink” but not in 字母) 字母 “ “thank”. Its third is in both “ink” and “book”. And its last letter is not in “shop” but in “jeep”. What is it? A. DESK B.BIKE C.CAKE D.LOOK 完形填空( 二、完形填空(10 分) It was winter. Mrs Black wanted to do a lot of shopping,so she waited 26 it was , Saturday when her husband was 27 ,and she 28 him to the shops with her and paid for everything. They went to a lot of shops,and Mrs Black 29 a lot of things. Mrs Black , often 30 and said, Look,Joe. Isn’t that beautiful?” , “ , ” He then 31 , All right,dear. How 32 is it?”and took his money out to pay for “ , ” it. It was dark when they came out of the last 33 and Mr Black was 34 and thinking 1
突然)his wife looked up and said, Look at that beautiful about 35 things. Suddenly(突然 突然 , “ moon(月亮 ,Joe.”Without stopping,Mr Black answered, All right,dear. How much is 月亮), 月亮 ” , , “ , it?” ”
  26.A.for B.when C.until D.because
  27.A. busy B.working C.free D.out
  28.A. took B.brought C.let D.showed
  29.A. sold B.bought C.saw D.found
  30.A. stopped B.asked C.went D.walked
  31.A. gave B.caught C.found D.answered
  32.A. many B.much C.beautiful D.dear
  33.A. money B.cinema C.shop D.hour
  34.A.tired B.sad C.happy D.sorry
  35.A.some B.their C.those D.other 阅读理解( 三、阅读理解(20 分) A KFC Tel:62550011 Address: 28 Bridge Street Open: 9:00 a.m.~11:00 p.m. ~ Food : fried chicken, French fries hamburgers, porridge Drink : coke coffee, milk juice Dessert : ice cream Soup : vegetable soup
  36.If you’d like hamburgers, you can . A. go to Big Pizza B. call 62550011 C. call 88819056 D. go to 102 Ting Street
  37. What can’t you have in Big Pizza ? A. French fries B. Milk C. Juice D. Soup
  38. What can you have at 11:30 p.m.? A. French fries B. Mutton C. Pizza D. Fruit Big Pizza(比萨饼) (比萨饼) Tel:88819056 Address: 102 Ting Street Open:9:30a.m.~12:00 p.m. ~ Food :beef pizza, mutton pizza fruit pizza, vegetable pizza Drink : coffee milk, fruit juice Dessert : ice cream Soup : Italy(意大利 soups 意大利) 意大利

  39. Where Can you eat ice cream ? A. In KFC. B. In Big Pizza. C. Italy. D. A&B
  40. 请你为其中的一家店设计一句广告词。 请你为其中的一家店设计一句广告词。 B Ron is ten years old. He loves to watch TV. But for one full year, did not watch TV at he , all. What was the reason? Ron’s parents said they would(将)give him $600 if he didn’t 将 watch TV for a year. Ron’s parents thought he watched too much TV. One day his mother saw a newspaper story about a boy who didn’t watch TV for a year. She showed the story to Ron. Ron liked the idea. He turned off(关掉 关掉)the TV right away,and said, It doesn’t bother me not to 关掉 , , “ watch TV. I just want the money.” ” At first,Ron’s parents were happy. Ron read books and newspaper,played outside, , , , played computer games,and played cards with his mother .But after some time,he got , , bored( 厌烦的 厌烦的).Every evening he asked his parents , What are we doing tonight? ” “ Sometimes his mother and father wished(希望 希望)he would watch TV,just for one evening. He 希望 , always said, No,it would cost(花费 花费)me money!” , “ , 花费 ” Finally(最后 最后)the year finished. Then Ron started(开始 开始)watching his favourite TV shows 最后 开始 all day long again. Ron got the money from his parents.“What do you plan to do with the “ money?” want to buy myself a TV set!” “I ” “ ”
  41.Ron didn’t watch TV for one year because. A.he wanted the money B.watching TV too much is bad C.he wanted to study harder D.he wanted to learn from the boy
  42.“It doesn’t bother me not to watch TV.”means(意思是 “It’sto watch TV.” 意思是)“ “ ” 意思是 ” A.waste time B.important(重要的 重要的)for me 重要的 C.no use D.not important for me
  43.Ron thought(认为 认为)for him to read and play all the time. 认为 A.it was great fun B.it was no fun C.it was enjoyable D.it was good
  44.Ron’s last words(话)wouldhis parents. 话 A.bore B.frighten C.surprise D.excite
  45.The best title(最好的标题 最好的标题)for the story is. 最好的标题 A.A Funny Story B.A Year without(没有 没有)TV 没有 C.A Good Boy D.Buying a TV Set 2
答题卡

  2.He’d like a large bowl of porridge.(对划线部分提问 对划线部分提问) 对划线部分提问 bowl of porridge would he like?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

  3.Can I help you?(改为同义句 改为同义句) 改为同义句 can I you?
  4. I think he has something to do.(变为否定句 变为否定句) 变为否定句 I he has to do.
  5.He did his homework last night.(用 at night 改写) 用 改写 He his homework . 七、完成下列句子(10 分) 完成下列句子(
  1.沿着这条街走, 你就能看见那个图书馆在你的右边。 沿着这条街走, 你就能看见那个图书馆在你的右边。 沿着这条街走 Go this street, and you can see the library your left.
  2.你必须今晚完成作业。 你必须今晚完成作业。 你必须今晚完成作业 You finish your homework this evening.
  3.我们去年在学说英语中获得很多乐趣。 我们去年在学说英语中获得很多乐趣。 我们去年在学说英语中获得很多乐趣 We and speaking English last year.
  4.是该回家的时候了。 是该回家的时候了。 是该回家的时候了 It’s .
  5.上海的天气什么样?雪很大。 上海的天气什么样?雪很大。 上海的天气什么样 ? the weather in Shanghai? 八、书面表达(10 分) 书面表达( 以 “My Busy Day”为题描述你昨天的活动情况。(60-80 词) 为题描述你昨天的活动情况。 为题描述你昨天的活动情况 3 ?It’s very .
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45

  40. 请你为其中的一家店设计一句广告词。 请你为其中的一家店设计一句广告词。
四、用括号内单词的正确形式填空。 10 分) 用括号内单词的正确形式填空。 (
  1.Look! They (have) breakfast.
  2.Thanks for(invite) me to your birthday party.
  3.He wants (be) an actor in the future.
  4. your father (sleep)now? )
  5.I’m very tired. Let’s stop (have) a rest.
  6. ( not forget) to close the windows when you go out.
  7.Emma (not do) her homework yesterday evening.
  8.Jim and I (be) at school last Friday.
  9.Today the weather was cool, so we (decide) to play tennis.
  10. Lucy (go) to a museum last Sunday? ( 五、根据音标写单词。 5 分) 根据音标写单词。
  1.Some boys are l a I IN o th b ach f ut u m I for a taxi. ta 2 Thanks for your letter and the 3 Tom didn’t have any
  4.Last month, I
  5.I saw two 六、句型转换(10 分) 句型转换(
  1. He often goes to work late. (同义句 同义句) 同义句 He is often work. v s t
my teacher some questions about geography.
in my bedroom. It made me surprised.

相关内容

2009-2010年七年级英语下期末试题及答案

  吉安市八校联考七年级英语试卷A 听力部分( 听力部分(共 25 分)Ⅰ.听句子,选择与其相符的图片( Ⅰ.听句子,选择与其相符的图片(5 分) 听句子 ( ) 1.() 2.() 3.() 4.() 5.Ⅱ.听 对话和问题 选择正确答案( 和问题, Ⅱ.听下面 5 组对话和问题,选择正确答案(5 分) ( ) 6. A. She has long hair and small eyes. B. She has long hair and big eyes. C. She has short ha ...

[陕西]2010年全国高考英语试题及答案

  英语作文常用谚语、 英语作文常用谚语、俗语1、A liar is not believed when he speaks the truth. 说谎者即 、 使讲真话也没人相信。 使讲真话也没人相信。 2、A little knowledge is a dangerous thing. 一知半解,自欺 、 一知半解, 欺人。 欺人。 3、All rivers run into sea. 海纳百川。 、 海纳百川。 4、All roads lead to Rome. 条条大路通罗马。 、 条条大路 ...

西安汇知中学2010七年级(下)英语期末试题

  20092010 学级 语试卷学考试(共 10 1. 句 ,内你你)5 句对 . 句对 A,B,C 个 内 两 ,请 据句 号 从 内 佳 语 ,并 并 试 卷 . 句对 ,你 5 钟 时时时 应 关 题 (共 5 题 , 5 ) 阅阅 题 . 句对 阅 两 . 题 1 ,满 ( )1. A. Yes. They are. B. Yes. We are. C. Yes. It is. ( )2. A. I don't like them B. What about you ? C. How do ...

2010年初三英语二模试题答案

  怀柔区 初三模拟 模拟( 怀柔区 2010 年度初三模拟(二)英语试题答案及评分参考一 ~二、 听力 (共 16 分,每小题 1 分) 二 1 B 2 A 3 B 4 A 5 C 6 C 7 B 8 A 9 A 10 B 11 A 12 C 13 C 14 C 15 B 16 A三、听对话,记录关键信息(共 8 分,每小题 2 分) 听对话,记录关键信息 17. Henry 四 ~五 、 21 22 C A 35 36 A C 18.eight fifteen/ 8:15 19. gate 20 ...

(免费)2010年高考英语试题(含答案)

  12999 英语网 en.12999.com绝密☆ 绝密☆启用前试卷类型: 试卷类型:B2010 年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷) 年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷) 英语分钟. 本试题卷共 16 页.全卷满分 150 分.考试用时 120 分钟.★祝考试顺利★ 祝考试顺利★注意事项: 注意事项: 1.答题前,考生务必将自己的姓名,准考证号填写在试题卷和答题卡上,并将准考证号条 形码粘贴在答题卡上的指定位置.用 2B 铅笔将答题卡上试卷类型 B 后的方框涂黑. 2.选择题的作答:每 ...

中江县2010年初中毕业生学业考试英语试题(B卷)及答案

  初中毕业生学业考试 中江县 2010 年初中毕业生学业考试英语试 英语试题(B 卷)说明: 说明: 1. 本试卷分为第 I 卷和第 II 卷。第 I 卷 1?6 页,第 II 卷 7-8 页。考生将第 I 卷的答 ? - 铅笔填涂在机读卡上, 卷用蓝、黑色钢笔或圆珠笔直接答在试卷上。 案选项用 2B 铅笔填涂在机读卡上,第 II 卷用蓝、黑色钢笔或圆珠笔直接答在试卷上。 2.本试卷满分 100 分。答题时间为 90 分钟。 分钟。 本试卷满分第Ⅰ卷选择题( 选择题(共 75 分)基础知识运用(3 ...

2010年中考英语试题分类汇编(130套)专题一?单项选择

  年中考英语试题分类汇编( 专题一? 2010 年中考英语试题分类汇编(130 套)专题一?单项选择 考点一、名词 考点一(2010 湖南省娄底市 6. 1)?It’s said that you have moved into a new house.? ?Yeah, and we need to buy some in the mall nearby.? A. food B.furniture C. hamburger ? 【答案】B (2010.四川省内江市 26. 1)?Well,you ...

六年级英语试题necps

  六年级英语试题??(6B)英语竞赛(NECPS)样题 六年级英语试题??(6B)英语竞赛(NECPS)样题 ??(6B)英语竞赛(NECPS)笔试部分 答题纸上) 1. Andy (go) home at six yesterday. 2. Today it is (warm) than yesterday. 3. James (do one s homework) at a quarter to eight every night. 4. ‘ Can you (ride a horse ...

新目标七年级上期期末英语试题

  2010 年秋季期末教学质量监测七年级上期 年秋季期末教学质量监测七年级上期英语试卷 (满分 100 分,90 分钟完卷)第一部分:听力( 第一部分:听力(20 分) 仔细听老师朗读。根据所听到的内容,选择最佳答语。 一 仔细听老师朗读。根据所听到的内容,选择最佳答语。并将其字母代号填入题前的括号 (共 内。 共 5 分,每小题 1 分) ( ( )1. A. Yes, I do. B. Yes, I am. C. I like them. ( ) 2. A. Yes, I do B. That ...

2010年江西省中考数学试题(42人)

  中等学校招生考试数学试题 江西省 2010 中等学校招生考试数学试题个小题, 一、选择题(本大题共 8 个小题,每小题 3 分,共 24 分)每小题只有一个正确选项 选择题( 1.计算-2-6 的结果是 A.-8 B.8 C.-4 D.4 2 2.计算-(-3a) 的结果是 A.-6a2 B.-9a2 C.6a2 D.9a2 3.沿圆柱体上底面直径截去一部分后的物体如图所示,它的俯视图(2)计算:sin30??cos30?-tan30?=(结果保留根号) . 12.一大门的栏杆如图所示,BA 的 ...

热门内容

2008年语文中考综合性学习试题

  百度文库专用 2008 年中考语文综合性学习试题集萃资源提供: 资源提供:常州市八中 冯敏娟一、综合性学习(本大题含 2 个小题,共 6 分) 2008 年是奥运年,山西省正积极营造“赛在北京,游在山西”的旅游环境。 7.某校学生就“我喜欢的太原旅游品牌形象”进行投票,请用简洁的语言概括下面投票结 果统计表中的主要信息。(3 分) 类别 名称 票数 (张) 合计 (张) 晋祠 194 风景名胜 汾河 103 486 永祚 寺 189 饮食文化 老陈醋 24 60 面食 36 历史名人 傅山 31 ...

高一历史期末复习试题精选

  高一历史期末复习试题精选 (岳麓版) 岳麓版) 岳麓版 1.《说文解字》载:“宗,尊祖庙也。”这说明宗法制得以维系的重要因素是 .《说文解字》 .《说文解字 宗 尊祖庙也。 这说明宗法制得以维系的重要因素是 A.血缘 . B.地域 . C.信仰 . D.出身 .2.历史典故“烽火戏诸侯 中,诸侯因义务所在,蜂拥而至勤王。这一典故是下列哪一政治制度的反映 .历史典故 烽火戏诸侯”中 诸侯因义务所在,蜂拥而至勤王。 烽火戏诸侯 A.宗法制 . B.分封制 . C.郡县制 . D.王位世袭制 .3.历 ...

六年级语文上册测试1

  六年级语文上册测试题 一、拼一拼,写一写。(8 分) 拼一拼,写一写。(8 。( là zhú ( qín jiàn ( ) ( ) ( shà shí ) ( mò shēn? ) ( jì lù mán? rán nài rén xún wèi ) ( )bō ?uān? lín lín ) ( )二、给多音字组词。(9 分) 给多音字组词。(9 。( bēn? 绷 běn? xīn? 兴 xìn? 教 jiāo 弹 tán jiào 背 bèi dàn 肖 xiào bēi xiāo三、用 ...

三年级班主任工作总结7.11

  三年级班主任工作总结 7这学期我担任四年级一班班主任工作.四年级一班共有学生四十二人,绝大 多数学生都是外来打工子女,由于父母文化水平有限,加之工作较忙,根本没有 时间辅导孩子学习,所以,这个班的学生学习普遍基础差,从学生的学习状况来 看,学习积极性不高.有上进心的孩子不多。通过一学期的努力和精心管理,现将 本学期的工作做如下总结: 一、用自己的的言行影响学生。 工作中严格要求自己,团结同志,服从领导的分配,责任心较强,自觉遵守劳 动纪律.时刻注意自己的一言一行, 用自己的言行影响学生。 二、关 ...

玉溪2010年高中(中专)招生统一考试化学试题卷

  2010 年云南省玉溪市中考化 学试题一、选择题(本大题共 20 个小题,每小题只有一个符合题意的选项,不选、错选和多选均 选择题( ........ 不给分,每小题 2 分,共 40 分。请在答题卡中相应位置把答案序号按要求涂黑) ) ........ 1.下列操作或装置中没有发生化学变化的是(C) .. CO2 Pt铁丝 氧气Pt紫色石 蕊试液A.O2 性质验证 A.碘酒 A.质子数B.电解水 B.蒸馏水 B.核外电子数C.用玻璃刀裁划玻璃 C.可乐饮料 C.电子层数D.CO2 性质验证 D ...